Za vse, ki razmišljate o zaposlitvi, imate vprašanja o poklicih, opravljanju prakse in se želite dodatno informirati, bo 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji. Na njem bomo svojo dejavnost s ponosom predstavljali tudi mi.

Sejem zaposlitvenih priložnosti bo ponudil obiskovalcem pestre vsebine, zanimiva predavanja in druge spremljevalne dogodke. Predstavilo se bo več kot 200 delodajalcev in ostalih partnerjev Zavoda za zaposlovanje, ki je glavni organizator dogodka.

Na sejmu bo ves dan na voljo svetovanje za pripravo na zaposlitveni razgovor. Na voljo bodo tudi celovite informacije o poklicih, možnostih usposabljanja, izobraževanja, poklicni in zaposlitveni rehabilitaciji, pokojninskem in invalidskem zavarovanju,…

Na stojnici VDCja bomo predstavili svojo dejavnost, zlasti institucionalno varstvo, v okviru katerega iščemo nove sodelavce (varuhe, bolničarje, strežnice). Vabljeni, da nas obiščete na razstavnem prostoru, nas še bolje spoznate in se povežete z nami. In če ste pravega kova, pripravljeni sprejeti drugačnost in tudi priložnost, dobrodošli  v našo ekipo. Saj: nič ni nemogoče, ko smo skupaj!