SESTAVIMO, SORTIRAMO, ZLAGAMO, PAKIRAMO…

V okviru storitve Vodenje, varstvo in zaposlitev (VVZPP) opravljamo stalna in priložnostna kooperantska dela. V naših delavnicah dograjujemo izdelke, sestavljamo, razvrščamo, deklariramo in pakiramo. Radi pa se odpravimo tudi na lokacije podjetij in drugih organizacij ter tam pomagamo pri različnih opravilih, glede na različne zmožnosti uporabnikov. Posamezniki so vključeni tudi v integrirano obliko zaposlitve in sodelujejo v rednem procesu dela: polnijo police v trgovinah, pomagajo sestavljati pohištvo, opravljajo raznolika dela v skladiščih.

Povezujemo se s podjetji. Njihova raznolika naročila vnašajo pestrost v naš vsakdan.

Trenutno sodelujemo z naslednjimi podjetji, zavodi oz. organizacijami: Repič M, d.o.o., Forplast d.o.o., Škrlj d.o.o., Fama d.o.o, Slokar Zvonko s.p., Qubo Gorica d.o.o., Efos informacijske rešitve d.o.o., Tosla d.o.o, Kamplast s.p., Dom starejših občanov Ajdovščina, drogerijo dm, Vrtec Ajdovščina, Amline d.o.o.

Skozi delovne procese se učimo novih veščin, natančnosti, zanesljivosti in odgovornosti. Pomembno nam je, da delo dobro in pravočasno opravimo. Delo za nas ni le okupacija in »napolnitev« našega časa. Delo nas izpolnjuje. Nas dela samozavestnejše. In zaradi njega se počutimo koristni in enakopravnejši člani družbe.

S hitrim razvojem tehnologije, je del, ki so primerna in prilagojena uporabnikom vse manj ter jih težje dobimo. Zato smo za vsakega od njih posebej hvaležni ter ga spoštujemo. In vedno se razveselimo novih. S ponosom bomo postali tudi vaš »poslovni partner«.